Το Ελεύθερο Εργαστήρι συμμετέχει στο Φεστιβάλ Πηνειού από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του και συνεχίζει ανελλιπώς την παρουσία του.Σκοπός της συμμετοχής αυτής είναι η προφορική και διαδραστική επικοινωνία του έργου που συντελείται στο Εργαστήρι με τις καθημερινές εκδηλώσεις στις οποίες καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν.Στις όχθες του Πηνειού, και στο σημείο όπου πάντα παρουσιάζει τις δράσεις του το Ελεύθερο Εργαστήρι –κάτω από την κεντρική γέφυρα- οι καθηγητές του θα υποδέχονται τους επισκέπτες με δημιουργική διάθεση και φαντασία. Το φετινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

📌Θέμα: «Πίνακες στις .. όχθες του Πηνειού!»Τρίτη 21 Ιουνίου, ώρες 19:00 έως 21:30 Τα παιδιά επενδύουν χρωματικά ξύλινες αναπαραστάσεις πινάκων της Συλλογής Κατσίγρα. που βρίσκονται εγκατεστημένες διάσπαρτα στο χώρο!

📌Θέμα: «Η Διαδήλωση»Τετάρτη 22 Ιουνίου, ώρες 19:00 έως 21:30 Τα παιδιά δημιουργούν ατομικά έργα με θέμα την ειρήνη τα οποία χρησιμοποιούν ως πλακάτ για να διαδηλώσουν υπέρ της ειρήνης!

📌Θέμα: «Ειρήνη με… πηλό»Πέμπτη 23 Ιουνίου, ώρες 19:00 έως 21:30 Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να πλάσουν την άμορφη μάζα του πηλού μετατρέποντάς την σε… περιστέρι της ειρήνης!

📌Θέμα: «Ειρήνη με… πηλό»Παρασκευή 24 Ιουνίου, ώρες 19:00 έως 21:30 Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν ένα κλαδί ελιάς από πηλό.Ελεύθερη Συμμετοχήφωτογραφίες αρχείου