Ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου τα μαθήματα ζωγραφικής, κεραμικής και χαρακτικής στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Πινακοθήκης. Το Ελεύθερο Εργαστήρι θα υποδεχτεί και πάλι στους χώρους του τα παιδιά, τους έφηβους και τους ενήλικες μαθητές του, τηρώντας όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, για μια νέα ασφαλή και δημιουργική ακαδημαϊκή χρονιά γεμάτη χρώμα και φαντασία.

     Παράλληλα συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα χαρακτικής ενηλίκων. Ωράριο εγγραφών: Τρίτη έως Παρασκευή 18:00-21:00 και Σάββατο 10:00-13:00  Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410 670496

Το Ελεύθερο Εργαστήρι με την πολύχρονη παρουσία του στο εικαστικό γίγνεσθαι της πόλης μας, καλλιεργεί την καλαισθησία και την ευαισθησία του μαθητή, ενεργοποιεί τη φαντασία του και τον προτρέπει να εκφραστεί μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία αναδεικνύοντας έτσι τα ταλέντα και τις διαθέσεις του. Με τον τρόπο αυτό προσφέρει στον μαθητή όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την αισθητική αγωγή, απαραίτητο συστατικό για την πνευματική ολοκλήρωση του ανθρώπου.