Μετά από δύο χρόνια παύσης λόγω της πανδημίας, η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο “Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα” επανέρχεται με τις Αυγουστιάτικες εκδηλώσεις της πραγματοποιώντας την Πέμπτη 25 Αυγούστου και ώρα 21:00 μουσική εκδήλωση με τίτλο  “Αυγουστιάτικη βραδιά με μουσικές περιπλανήσεις”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά την προγραμματισμένη εκδήλωση εγκαινίων της εικαστικής έκθεσης της Αντιγόνης Καββαθά με τίτλο “Διαδρομές” η οποία θα παρουσιαστεί στην αίθουσα “Ειρήνης Κατσίγρα” που “ανοίγει” τη νέα εκθεσιακή σαιζόν του Μουσείου.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση οι καταξιωμένοι μουσικοί Μαριάννα Ζάχου και Σπύρος Καβαλλιεράτος θα μας περιπλανήσουν  σε μια όμορφη  αυγουστιάτικη βραδιά με μουσικές και τραγούδια Ελλήνων και ξένων συνθετών στον δροσερό αύλειο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Μελωδίες των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Ε. Καραϊνδρου, Νicola Piovanni, Nick Cave κ.α. , μπλέκονται με γνωστά ρετρό ακούσματα,  πορτογαλικά φαντος και τραγούδια της κάτω Ιταλίας και ζωντανεύουν σε μια μουσική παράσταση, με τα αρώματα του καλοκαιριού και το φως της Αυγουστιάτικης νύχτας.

Η Μαριάννα Ζάχου και ο Σπύρος Καβαλλιεράτος παρουσιάζονται ως ντουέτο από το 2014, με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα κι επιλογές ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου.

Είσοδος ελεύθερη

Συνδιοργάνωση : Σύλλογος “Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείου Γ. Ι. Κατσίγρα”

Πληροφορίες:

Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι.  Κατσίγρα.

t. 2410623615

Email:[email protected]