Ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου οι ανανεώσεις εγγραφών των μαθητών που επιθυμούν να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας-Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρα. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως και τις 18 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής της εγγραφής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται τηλεφωνικά από τις 8/9 έως και τις 11/9 από τη γραμματεία του Εργαστηρίου και ώρες 9:00-14:00.

Τις ίδιες ώρες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν για πρώτη φορά στο Εργαστήρι για να ενημερωθούν σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εγγραφή νέων μαθητών.

Το Ελεύθερο Εργαστήρι για περισσότερα από τριάντα τέσσερα χρόνια αποτελεί πυρήνα εικαστικής μόρφωσης στην πόλη μας και συμβάλλει αναμφισβήτητα στην πολιτιστική της αναβάθμιση.

Λειτουργούν τμήματα:

Ζωγραφικής για παιδιά: με έμφαση στην δημιουργική έκφραση και την αισθητική καλλιέργεια, για εφήβους και ενήλικες: με προτεραιότητα στην απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων μέσω του εθισμού και της άσκησης στην παρατήρηση, την έρευνα, τον πειραματισμό.

Κεραμικής για παιδιά: με στόχο την κατανόηση του όγκου και της πλαστικής ιδιότητας της ύλης και για ενήλικες: με στόχο την απόκτηση γνώσεων και εμπειριών σε θεωρητικό και τεχνικό επίπεδο.

Χαρακτικής για ενήλικες: με έμφαση στις βασικές τεχνικές της χαρακτικής τέχνης, υψιτυπία – βαθυτυπία, σε σύγχρονα αλλά και σε παραδοσιακά υλικά, όπως το λινόλεουμ, το ξύλο κλπ.  

Τηλέφωνο:2410 670496