ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΜΟΥΣΕΙΟΥ Γ. Ι. ΚΑΤΣΙΓΡΑ.

Αναφορικά με την προσέλευση και εξυπηρέτηση των πολιτών, σύμφωνα με την αρ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13-10-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών “Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού” και καθότι ο νομός μας βρίσκεται πλέον στο “υψηλό” επιδημιολογικό επίπεδο προληπτικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται με προτεραιότητα σε επείγουσες περιπτώσεις και μόνον κατόπιν ραντεβού. Τηλέφωνο για ραντεβού: 2410616266.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πολίτες μπορούν να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους είτε μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ([email protected]) είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 2410623615). Η πιστή τήρηση της ανωτέρω οδηγίας στοχεύει τόσο στην αυτοπροστασία όλων μας όσο και στο να προστατεύσουμε τις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας.

Επίσης στο site της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα https://www.katsigrasmuseum.gr στο πεδίο “Πινακοθήκη – Τμήματα” υπάρχουν τα τηλέφωνα όλων των υπαλλήλων της Πινακοθήκης.