Νέα - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα"

29-05-2018 08:49

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα" για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε το καταστατικό και πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των μελών για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω: Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Δεληγιάννη Ιωάννα, Κυριάκος Θωμάς, Λύτρα Βικτωρία, Μαργαριτοπούλου Βαλεντίνη, Μαργαρίτου Βασιλική (Λούλη), Σκεντέρης Νικόλαος.

Αναπληρωματικά μέλη (με σειρά σταυροδότησης) : Κουμπαρέλου Μάγδα, Ιωαννίδου Αρτεμησία, Αναστασίου Ελένη, Βαλασσά Πηνελόπη, Σιναπλίδου - Καφετσούλη Χριστίνα.

Τέλος αντιπρόσωποι για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι παρακάτω: Μακατού Κρυσταλλία, Κουτσονίκου Δήμητρα και Ελευθέρογλου Αικατερίνη. 

Πίσω

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

* υποχρεωτικό

Νέα - Ανακοινώσεις

13-07-2018 07:00

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου εγκαινιάζεται στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα στις 7 μ.μ. στο αίθριο του ισογείου η έκθεση με τίτλο «190 Χρόνια Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων».

Διαβάστε περισσότερα …

03-07-2018 09:22

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα ανακοινώνει ότι θα προβεί στην προμήθεια και τοποθέτηση νέας ξυλείας στα παγκάκια του περιβάλλοντος χώρου της με τη διαδικασία της συλλογής προσφορών και καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν σχετικές κλειστές προσφορές.

Διαβάστε περισσότερα …

Ψηφιακή Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα

Δείτε τα έργα της συλλογής

presentation

Μετάβαση στο site της ψηφιακής συλλογής

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

eqa iso