Νέα - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα"

29-05-2018 08:49

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα" για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε το καταστατικό και πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των μελών για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω: Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Δεληγιάννη Ιωάννα, Κυριάκος Θωμάς, Λύτρα Βικτωρία, Μαργαριτοπούλου Βαλεντίνη, Μαργαρίτου Βασιλική (Λούλη), Σκεντέρης Νικόλαος.

Αναπληρωματικά μέλη (με σειρά σταυροδότησης) : Κουμπαρέλου Μάγδα, Ιωαννίδου Αρτεμησία, Αναστασίου Ελένη, Βαλασσά Πηνελόπη, Σιναπλίδου - Καφετσούλη Χριστίνα.

Τέλος αντιπρόσωποι για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι παρακάτω: Μακατού Κρυσταλλία, Κουτσονίκου Δήμητρα και Ελευθέρογλου Αικατερίνη. 

Πίσω

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

* υποχρεωτικό

Νέα - Ανακοινώσεις

15-01-2019 12:41

Παρατείνεται η έκθεση «Συναγωνιστής: Έλληνες Εβραίοι στην Εθνική Αντίσταση» λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο αίθριο του 1ου ορόφου. Η έκθεση, η οποία εγκαινιάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων για την Απελευθέρωση της πόλης από τις κατοχικές δυνάμεις, παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος και την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα …

15-01-2019 10:45

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένα αλλιώτικο σπίτι…σαν παραμύθι!» της Μαρίας Αράπκουλε διοργανώνεται το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18:00 από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, το Κέντρο Πολιτισμού «Υπατία» Λάρισας και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που μιλά με συμβολικό τρόπο για την ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης».

Διαβάστε περισσότερα …

Ψηφιακή Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα

Δείτε τα έργα της συλλογής

presentation

Μετάβαση στο site της ψηφιακής συλλογής

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

eqa iso