Νέα - Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα"

29-05-2018 08:49

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018 πραγματοποιήθηκαν στη Βιβλιοθήκη της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές του Συλλόγου "Φίλοι της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα" για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου και της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης παρουσιάστηκε το καταστατικό και πραγματοποιήθηκε συζήτηση μεταξύ των μελών για το έργο και τους σκοπούς του Συλλόγου.

Τα μέλη που εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο με αλφαβητική σειρά είναι τα παρακάτω: Αναγνωστόπουλος Σωτήριος, Δεληγιάννη Ιωάννα, Κυριάκος Θωμάς, Λύτρα Βικτωρία, Μαργαριτοπούλου Βαλεντίνη, Μαργαρίτου Βασιλική (Λούλη), Σκεντέρης Νικόλαος.

Αναπληρωματικά μέλη (με σειρά σταυροδότησης) : Κουμπαρέλου Μάγδα, Ιωαννίδου Αρτεμησία, Αναστασίου Ελένη, Βαλασσά Πηνελόπη, Σιναπλίδου - Καφετσούλη Χριστίνα.

Τέλος αντιπρόσωποι για την Εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν οι παρακάτω: Μακατού Κρυσταλλία, Κουτσονίκου Δήμητρα και Ελευθέρογλου Αικατερίνη. 

Πίσω

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

* υποχρεωτικό

Νέα - Ανακοινώσεις

15-10-2018 20:19

Το εμβληματικό έργο «Γυμνό» του Γ. Μόραλη της Συλλογής Γ.Ι. Κατσίγρα συμμετέχει στη μεγάλη αναδρομική έκθεση με τίτλο «Γιάννης Μόραλης», που περιλαμβάνει το σύνολο του έργου του και παρουσιάζεται από τις 20 Σεπτεμβρίου στο Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα …

01-10-2018 12:41

Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα Κεραμικής του Ελεύθερου Εργαστηρίου Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα.

Διαβάστε περισσότερα …

Ψηφιακή Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα

Δείτε τα έργα της συλλογής

presentation

Μετάβαση στο site της ψηφιακής συλλογής

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

eqa iso