Νέα - Ανακοινώσεις

Εκδήλωση με αφορμή το κλείσιμο των αιθουσών της Μόνιμης Συλλογής

08-01-2019 11:30

Παρουσίαση έργων – σταθμών με συνοδεία από μουσικές νότες φλάουτου και κιθάρας το Σάββατο 12 Ιανουαρίου στις 19:30

Με αφορμή το κλείσιμο των αιθουσών της μόνιμης Συλλογής για την προετοιμασία της επανέκθεσης που θα εγκαινιαστεί την άνοιξη, η Πινακοθήκη με την στήριξη του Σωματείου Εικαστικών Λάρισας «8», διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στις 19:30.

Εικαστικοί της πόλης μας επιλέγουν ένα από τα έργα - σταθμούς της Μόνιμης Συλλογής αναλαμβάνοντας να το παρουσιάσουν στο κοινό. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει λίγα λόγια για το έργο και τον δημιουργό του, καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους ο κάθε εικαστικός έχει επιλέξει το συγκεκριμένο έργο.


Η παρουσίαση θα διανθιστεί από την συνοδεία της Σάντρας Αποστολοπούλου (φλάουτο) και του Στέλιου Χαρού (κιθάρα).


Καλούνται οι συμμετέχοντες να έρθουν σε επαφή με την Πινακοθήκη και να δηλώσουν το έργο που έχουν επιλέξει να παρουσιάσουν, ώστε να αποφευχθούν αλληλεπικαλύψεις.

Επικοινωνία: τηλ. 2410 - 672499

Πίσω

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Μόνιμη Συλλογή Γ.Ι. Κατσίγρα

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

* υποχρεωτικό

Νέα - Ανακοινώσεις

15-01-2019 12:41

Παρατείνεται η έκθεση «Συναγωνιστής: Έλληνες Εβραίοι στην Εθνική Αντίσταση» λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος του κοινού μέχρι την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο αίθριο του 1ου ορόφου. Η έκθεση, η οποία εγκαινιάστηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λαρισαίων για την Απελευθέρωση της πόλης από τις κατοχικές δυνάμεις, παρουσιάζεται σε συνεργασία με το Εβραϊκό Μουσείο Ελλάδος και την Ισραηλιτική Κοινότητα Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα …

15-01-2019 10:45

Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ένα αλλιώτικο σπίτι…σαν παραμύθι!» της Μαρίας Αράπκουλε διοργανώνεται το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 18:00 από τη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας, το Κέντρο Πολιτισμού «Υπατία» Λάρισας και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι. Πρόκειται για ένα παιδικό βιβλίο που μιλά με συμβολικό τρόπο για την ίδρυση και λειτουργία του Κοινωνικού Ιατρείου – Φαρμακείου Λάρισας «Τόπος Αλληλεγγύης».

Διαβάστε περισσότερα …

Ψηφιακή Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα

Δείτε τα έργα της συλλογής

presentation

Μετάβαση στο site της ψηφιακής συλλογής

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

eqa iso