Αίθριο

«4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι»

19 Σεπτεμβρίου έως 19 Οκτωβρίου 2017

Η έκθεση «4 τέχνες στο Ελεύθερο Εργαστήρι» περιλαμβάνει έργα ζωγραφικής, κεραμικής, χαρακτικής και ψηφιδωτού..

Με την έκθεση αυτή το Εργαστήρι της Πινακοθήκης συνεχίζει τις παρεμβάσεις του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αποδεικνύοντας τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει και υλοποιεί έναν από τους κυρίαρχους ιδρυτικούς του σκοπούς, στο να παρέχει δηλαδή σε όσο το δυνατόν περισσότερους τη δυνατότητα ενασχόλησης με τις τέχνες.

Η έκθεση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας επιμονής και υπομονής από ανθρώπους που διέθεσαν δημιουργικά το χρόνο τους, ξέφυγαν για λίγο από τη καθημερινότητα, ασχολήθηκαν πέρα και έξω από τα τετριμμένα, πίστεψαν στις δυνατότητές τους, άντλησαν δυνάμεις εσώτερες, ανακάλυψαν τον αυτοσχεδιασμό και κατάφεραν με τη βοήθεια των δασκάλων τους να φτάσουν σε επίπεδα ζηλευτά ο καθένας στον τομέα του.

Οι δάσκαλοι που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά τους είναι οι: Μαριάννα Γκουντουβά, Αντώνης Καρακωνσταντάκης και Αθανάσιος Φαλιάγκας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της έκθεσης θα γίνει και η απονομή των πιστοποιητικών σπουδών στους μαθητές που αποφοίτησαν από το Ελεύθερο Εργαστήρι.

Εγκαίνια έκθεσης: Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ.

 

 

Πίσω

Εγγραφείτε στα Newsletters μας

* υποχρεωτικό

Νέα - Ανακοινώσεις

16-10-2017 11:17

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ 

Το πρακτικό Μοριοδότησης - Απόρριψης αιτούντων καθηγητών για την πρόσληψη στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα. 

Στη Λάρισα σήμερα 16/10/2017, μετά από εντολή του Προέδρου συντάχτηκε το παρών πρακτικό μοριοδότησης-απόρριψης των αιτούντων την πρόσληψη στο Ε.Ε.Ε.Ε.Τ. της Δ.Π.Λ-Μ.Γ.Ι.Κ σύμφωνα με την αριθμ. πρωτ. 770/13-09-2017 ανακοίνωσης του προέδρου της Δ.Π.Λ-Μ.Γ.Ι.Κ περί πρόσληψης 11 δασκάλων για το Ε.Ε.Ε.Ε.Τ. της Δ.Π.Λ-Μ.Γ.Ι.Κ (εγκριτική Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας με αριθμ. πρωτ. 2982/37416) και βεβαιώνεται από την Πρόεδρο της Επιτροπής Βικτωρία Λύτρα, τακτικό μέλος του Δ.Σ., για την έκδοση των αποτελεσμάτων (σχετική απόφαση Δ.Σ. 132/14-09-2017) ότι υπέβαλλαν αιτήσεις:

 

 

Διαβάστε περισσότερα …

15-09-2017 09:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ

Τη σύναψη σύμβασης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (με αντίτιμο)  έντεκα (11) δασκάλων στο Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών , με σύμβαση μίσθωσης έργου διάρκειας οκτώ(8) μηνών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3812/2009 όπως ισχύει ,τις διατάξεις της παρ.14 του άρθρου 12 του Ν.4071/2012 και το άρθρο 6 του Ν.2527/1997 , όπως αναφέρεται στον παρακάτω πίνακα:  

Διαβάστε περισσότερα …

Ψηφιακή Συλλογή Γ.Ι.Κατσίγρα

Δείτε τα έργα της συλλογής

presentation

Μετάβαση στο site της ψηφιακής συλλογής

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Facebook

eqa iso